avia warszawa technolog obróbki cieplnej

sprawdź też:

technolog

avia warszawa technolog obróbki cieplnej - ogłoszenia z GazetaPraca.pl

Włodzimierz Dolata

(praca Technologiczna ocena nowej techniki obróbki cieplnej farszów wędlinowych, promotor - Józef Gracz). Habilitował się w 1992 na podstawie rozprawy Wpływ niektórych parametrów technicznych kutra na kształtowanie jakości farszów i wędlin oraz energochłonności procesu kutrowania. 1 stycznia 2001

Zenon Kosicki

Zenon Kazimierz Kosicki (ur. 25 stycznia 1936 w Dębem (powiat czarnkowski), zm. 10 grudnia 2006) – chemik, technolog żywności, specjalista z zakresu chemii i technologii przetwórstwa skrobi, konstruktor i racjonalizator, założyciel firmy „Celiko”, działacz SITSpoż (Stowarzyszenia

Ponar

. z o.o..; w likwidacji Fabryka Obrabiarek "Ponar-Remo", Kępno zs Mianowice; obecnie Poner Sp. z o.o. Fabryka Obrabiarek "Ponar-Tarnobrzeg", Tarnobrzeg; ostatnio Tarnobrzeska Fabryka Obrabiarek "Ponar-Tarnobrzeg" S.A., zlikwidowana Fabryka Obrabiarek Precyzyjnych "Ponar-Avia", Warszawa; obecnie

Ścianka domenowa

energii. Im szersze są domeny tym szybciej muszą się przesuwać ścianki domenowe, dlatego też w np. w blasze elektrotechnicznej dąży się do domen jak najdłuższych, ale też stosunkowo wąskich. Jeśli nie jest to możliwe przez zastosowanie odpowiedniej metalurgii i obróbki cieplnej to gotowy wyrób poddaje

Tadeusz Witold Młyńczak

Witoldem Młyńczakiem, Warszawa 1992, s. 8. Po ukończeniu Technikum Mechaniczno-Elektrycznego w Poznaniu kształcił się na Wydziale Budowy Maszyn Politechniki Poznańskiej (1953–1958). Specjalizował się w obróbce cieplnej, maszynach i obróbce plastycznej metali. Pracował w fabryce wagonów Zakładów

Tekst udostępniany na licencji Creative Commons: uznanie autorstwa, na tych samych warunkach, z możliwością obowiązywania dodatkowych ograniczeń. Zobacz szczegółowe informacje o warunkach korzystania.
Zasady zachowania poufności. O Wikipedii. Korzystasz z Wikipedii tylko na własną odpowiedzialność. Materiał pochodzący z Wikipedii został zmodyfikowany poprzez ograniczenie liczby przypisów. Wikipedia® is a registered tradmark of the Wikimedia Foundation.